top of page

Over ons

- LTE: $59.000 en nog steeds actief in de sport

- Sterk en gezond

- Atletisch en goed karakter

- Presterend bij zowel open als non pro ruiters​

certificaat

Trainers

quarter_horse_trainer_grischa_ludwig_6.j

Deze jongen heeft het allemaal. Een voortreffelijk aanzien, goede manoeuvres met veel stijl en karakter. Hij was geweldig om te trainen omdat hij altijd goed wilde zijn en nooit veel hulp nodig had. Daarnaast is hij het beste non pro paard dat ik ken!

 

Grischa Ludwig

P7203262-267x200.jpg

“Crome dont Corrode is een geweldig paard om te rijden. Hij laat keer op keer zijn goede karakter en zijn grote hart zien. Hij laat je schitteren in de showarena en daarnaast is hij prachtig om te zien.”

 

Petra van Ede

Ruben-Van-Dorp0961.jpg
IMG_0541.jpg

“Ik heb de kans en het voorrecht gekregen om te werken met diversen geweldige paarden uit onze sport. Crome dont Corrode is zeker een van deze paarden. Hij beschikt over alle kwaliteiten die nodig zijn om een geweldig wedstrijd paard en geweldige dekhengst te zijn. Hij is krachtig en fysiek genoeg om boven in de open top mee te lopen en eerlijk en makkelijk genoeg om een super non pro paard te zijn. Hij beschikt over alle stops en spins die je ooit nodig zult hebben en doet dit moeiteloos en met stijl. Ik ben dankbaar dat ik een deel uitmaakte van zijn carrière en kijk uit naar het moment dat zijn nakomelingen in de showarena schitteren.”

 

Ruben van Dorp

“Crome don’t Corrode is het paard dat mij terugbracht in de showarena. Hij geeft je altijd vertrouwen en wil hard voor je werken. Voor mij is het niet alleen paard, hij is ook mijn vriend!”

 

Walter Bouwmeester

leonoor.jpg

“Dit paard maakt mij elke dag blij! Hij is voor mij het “once in a lifetime paard”. Hij laat me nooit zitten en daarnaast is hij lief, makkelijk, betrouwbaar en grappig. Wat ik ook met hem wil doen, hij volgt. Hij maakt reining makkelijk!!”

 

Leonoor de Bruin

jimmy.jpg

“Ik heb Crome dont Corrode als 2 jarige gereden. Hij was samen met Spooks Eclipse en Wimpys Cute Tune de drie beste dat jaar. Hij was een grote stopper en ik vond het altijd een leuk paard! De eigenaar van hem verhuisde halverwege het jaar naar Ohio en toen is een andere trainer hem gaan rijden.”

 

Jimmy van der Hoeven

bottom of page